MOSTAR

Iz Neretve izvučeno tijelo utopljenika

12.09.2019.
u 09:37

Mostarska policija dobila je rano jutros prijavu da na površini Neretve, pored naselja Cernica, pluta tijelo. Tijelo je pronađeno na području ispod Lučkog mosta, a pretpostavlja se da je riječ o Marokancu koji je prije nekoliko dana nestao u Neretvi.
"PU Mostar obavijestio je ISS Mostar da je u 7.20 sati primijećeno tijelo utopljenika na površini Neretve na lokalitetu mosta Bunur. Na teren je upućen ronilački tim uz podršku mobilnog potražnog tima na motornom čamcu. Brzom reakcijom locirali smo tijelo i pristupili izvlačenju utopljenika na Kamenici u Donjoj mahali, priopćeno je iz ISS-a Mostar.
Po riječima glasnogovornika MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevita Marića, policija je na terenu, a o identitetu utopljenika još je prerano govoriti, no po svemu sudeći, radi se o 49-godišnjem Marokancu koji je u Neretvi nestao 4. rujna na lokalitetu Carinskoga mosta u Mostaru. Na terenu su prisutni pripadnici policije, vatrogasci, ronioci, spasialčke službe a obaviješten je i dežurni tužitelj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije