Teška nesreća na autocesti A3

Hrvatska: Automobil sletio s ceste i zapalio se, dvije osobe poginule

Nikola Ćutuk/Pixsell
08.09.2019.
u 17:40

Automobil je sletio s autoceste i probio žičanu ogradu te se zapalio

Dvije osobe poginule su u stravičnoj prometnoj nesreći koja se danas oko 15 sati dogodila na autocesti A3 Bregana - Lipovac u blizini Bukovlja, nedaleko od Slavonskog Broda. U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko posavske zaprimljena je dojava o požaru na osobnom automobilu.

– Prema trenutnim saznanjima policije u osobnom automobilu njemačkih registracija nalazile su se dvije osobe koje su smrtno stradale. Policija u suradnji sa zamjenicom Županijske državne odvjetnice obavlja očevid kojim će se utvrditi što je prethodilo ovoj prometnoj nesreći – naveo je Krešimir Šimić iz brodsko-posavske PU.  

O rezultatima očevida policija će sutra objaviti priopćenje, dodao je.

– Došlo je do slijetanja osobnog automobila stranih registracijskih oznaka s kolnika autoceste i zapaljenja vozila u kojem se nalazilo više osoba. U ovom trenutku mogu samo reći da je automobil u cijelosti izgorio i da je na mjesto događaja izašla i dežurna zamjenica županijske državne odvjetnice – rekao je ranije.

Na mjesto nesreće ubrzo je stiglo vozilo Hitne medicinske pomoći te vatrogasci koji su ugasili požar. Uslijedio je očevid i utvrđivanje identiteta stradalih osoba te drugih činjenica i okolnosti tragičnog događaja.

O nesreći je izvijestio i HAK. Upozorili su vozače da se između čvora Sredanci i Slavonski Brod istok zapalio automobil te da se zbog toga u smjeru Bregane vozi jednim trakom. Zbog izvanredne situacije bio je zatvoren vozni trak autoceste te se promet odvijao preticajnim trakom bez zastoja.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije