Uhićenja

Graničari osujetili ulazak 14 Turčina u BiH

granična policija macelj droga marko belošević
Davor Puklavec/PIXSELL
18.09.2015.
u 06:15

Pripadnici Postrojbe Granične policije Međunarodnog aerodroma Sarajevo na letovima iz Istanbula i Beograda nisu dopustili ulazak za 14 državljana Turske zbog davanja lažnih podataka o pravu na ulazak u BiH.

- Stranim državljanima zbog neispunjavanja uvjeta za ulazak u našu zemlju, uručene su odluke o odbijanju ulaska u Bosnu i Hercegovinu, te će idućim letovima biti vraćeni na polazne destinacije - navode iz Granične policije Bosne i Hercegovine.

U drugom slučaju, graničari su kod Gradiške lišili slobode državljanina Bosne i Hercegovine i Hrvatske M. Matića (1965.) nakon što je provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Livno zbog kaznenih djela nasilja u obitelji, nedopuštenog držanja oružja ili eksplozivnih tvari i napada na službenu osobu u obavljanju poslova sigurnosti. Zaustavljen je na ulazu u Bosnu i Hercegovinu pa predan službenicima Sudske policije Odžak. Također, na prijelazu za pogranični promet Zvornik prilikom izlaska iz Bosne i Hercegovine graničari su lišili slobode državljanina Bosne i Hercegovine B. Masala (1988.) jer je provjerama ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud Bijeljina zbog kaznenog djela krađe pa je i on predan sudskim policajcima. (rs)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije