SIPA

Evo što je pronađeno kod uhićenih u Ljubuškom

SIPA
06.07.2019.
u 16:16

Prilikom pretresa otkriveno je i privremeno oduzeto više mobilnih telefona, SIM i memorijskih kartica, pet komada automatskog vatrenog oružja, veća količina streljiva...

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) jučer su u suradnji s USKOK-om i MUP-om R.Hrvatske, na području Ljubuškog, proveli operativnu akciju kodnog naziva "Tebra". Prilikom realizacije operativne akcije, policijski službenici SIPA-e izvršili su pretrese na četiri lokacije i uhitili dvije osobe zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kaznena djela iz člana 250. Kaznenog zakona BiH “Organizirani kriminal” u vezi s članom 195. “Neovlašteni promet opojnim drogama“ istog zakona, priopćeno je iz SIPA-e. 

Prilikom pretresa otkriveno je i privremeno oduzeto više mobilnih telefona, SIM i memorijskih kartica, pet komada automatskog vatrenog oružja, veća količina streljiva raznog kalibra, 10 okvirova za automatsku pušku, četiri električna detonatorska upaljača, dvije kamuflažne kamere s antenom i ručna radio veza „COBRA“.

Nakon kriminalističke obrade u prostorijama SIPA-e, uhićene osobe bit će predane Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine na daljnje postupanje.

Zahvaljujemo se policijskim službenicima Granične policije BiH i Ministarstarstva unutarnjih poslova Zapadno-Hercegovačke županije na pruženoj pomoći prilikom realizacije ove akcije, stoji u priopćenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije