prometna nesreća

Dvoje ozlijeđeno u sudaru tri vozila u Tuzli

sudar tuzla
03.06.2016.
u 07:43

Do nesreće je došlo u trenutku polukružnog okretanja taksi vozila "seat toledo" na glavnoj prometnici na mjestu gdje je okretanje inače zabranjeno

Dvije osobe su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se danas poslijepodne dogodila u tuzlanskom naselju Miladije, u blizini restorana "Ječmište".

Do nesreće je došlo u trenutku polukružnog okretanja taksi vozila "seat toledo" na glavnoj prometnici na mjestu gdje je okretanje inače zabranjeno. Time je taksi vozilo preprijećilo put automobilu "fiat bravo" koji se od siline sudara prevrnuo na krov. Treći automobil "passat" pokušao je izbjeći izravan sudar, te je završio u obližnjoj ogradi.

Prema izjavi operativnog dežurnog MUP-a TŽ, vozilom Službe hitne pomoći u UKC odvezene su dvije osobe iz "fiata brava", inicijala E. Dž. i E.K. Nakon ukazane liječničke pomoći priopćeno je da su pacijenti lakše ozlijeđeni.

U policiji nisu mogli navesti identitet vozača spomenutih vozila. Uviđaj koji je trajao do kasmo navečer obavili su pripadnici PU Tuzlanske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije