dom zdravlja

Dvadesetak osoba zatražilo liječničku pomoć nakon požara u Tuzli

26.02.2019.
u 14:27

Veći broj osoba zatražio je liječničku pomoć nakon današnjeg požara na tržnici u Tuzli. Prema podacima Doma zdravlja, dvadesetak osoba dovezeno je do sada na intervenciju u Službu hitne pomoći.

- Svima je pružena odgovarajuća pomoć i svi su zdravstveno stabilni. Naše ekipe su i dalje na terenu – rečeno je Feni u Dispečerskoj službi ove službe.

Prema informacijama kojima Fena raspolaže, uglavnom se radi o osobama kojima je pomoć pružena zbog opekotina, fizičkih ozljeda ili problema s respiratornim organima s obzirom na gusti dim koji je prekrio širi prostor oko tržnice. 

U UKC Tuzla liječnička pomoć pružena je samo jednoj osobi.

- Na Klinici za kirurgiju pomoć je pružena jednom pacijentu, koji je nakon obrade otpušten iz bolnice - rekla je Feni glasnogovornica UKC Tuzla, Ersija Aščerić Mujedinović.

Na zgarištu Gradske tržnice u Tuzli trenutno se nalaze pripadnici MUP-TŽ, te istražni organi koji će pokušati utvrditi uzroke požara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije