Sarajevo

Dva puta se pokušao ubiti u pritvoru jer mu nedostaje majka

16.12.2015.
u 07:15

U Općinskom sudu u Sarajevu produžen je pritvor Almiru Pazarcu za još dva mjeseca. Tereti se da je 21. rujna pola sata poslije ponoći počinio kazneno djelo protiv ljudi i imovine ispred sportske kladionice Max Bet u sklopu hotela Holiday u sarajevskom naselju Marijin dvor, kada je iz pištolja ranio braću Adnana (24) i Muamera Mulića (28).

- Ovdje bi se vrlo lako moglo raditi i o izazivanju opće opasnosti. Tužiteljstvo svoju sumnju zasniva na iskazima svjedoka koji su napali optuženog i koji su upotrijebili vatreno oružje - objasnio je Fejzić. Naposljetku se sutkinji Galibi Katici obratio i optuženi Pazarac sa zamotanom rukom. - Najviše me pogađa činjenica što sam jedini u pritvoru od devet osoba koje su sudjelovale u incidentu. Pokušao sam samoubojstvo dva puta, treći put ću uspjeti. Te noći sam radio za dnevnicu od 40 maraka kako bih 20 maraka dao mami, a 20 ostavio sebi. Naoružane osobe su me napale. Ne mogu više bez majke, ludim... Boli me nepravda, previše sam vezan za nju - rekao je Pazarac sutkinji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije