Na putu Cazin-Bužim

Dva muškarca teško ozlijeđena u nesreći kod Cazina

prometna nesreca
05.03.2016.
u 16:29

Teška prometna nesreća dogodila se danas na regionalnom putu R-401b Cazin-Bužim u mjestu Donja Koprivna, a teže tjelesne ozljede zadobile su dvije osobe. Kako je za Klix.ba kazano u MUP-u USŽ, u nesreći su sudjelovala dva motorna vozila.

"S prvim automobilom marke BMW, hrvatskih registarskih oznaka, upravljao je Almir. P (1985.) iz Bužima, a drugi vozač je Mirzet P. (1984.) također iz Bužima, koji je upravljao vozilom marke Passat, bh. registarskih oznaka. Oba vozača su zadobila teške tjelesne ozljede i Almir P. je zadržan na liječenju u županijskoj bolnici 'Dr. Irfan Ljubijankić' u Bihaću, no nije životno ugrožen“, istaknuo je Ale Šiljdedić, glasnogovornik MUP-a USŽ.

Na lice mjesta izašli su tužitelj i vještak prometne struke.

Prema neslužbenim informacijama, vozač BMW-a izazvao je izravan sudar prelaskom na stranu vozača koji je upravljao Passatom. 

Zbog vršenja uviđaja, regionalni put Cazin-Bužim bio je blokiran nekoliko sati, a promet se odvijao alternativnim putnim pravcima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije