bijeljina

Državljanin BiH i Srbije uhićen zbog zločina protiv djece i silovanja

policija
19.09.2016.
u 14:21

 Službenici Jedinice granične policije Bijeljina u nedjelju su uhitili pedesetpetogodišnjeg I.Z. državljanina BiH i R. Srbije jer ga potražuje Interpol Bern zbog kaznenog djela "zločin protiv djece" i "silovanje".

 I.Z. je kontroliran prilikom ulaska u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača. Predat je službenicima Sudske policije Suda BiH na daljnje postupanje, priopćeno je iz GP BiH. 

 Istoga dana, službenici JGP Bijeljina prilikom izlaska iz BiH na MGP Popovi uhitili su šezdesetsedmogodišnjeg državljanina BiH. Graničnom kontrolom utvrđeno je da DŽ.M. potražuje Županijsko tužiteljstvo Srednjobosanske županije zbog kaznenog djela "ratni zločin". Predat je službenicima Sudske policije Tuzla.

 Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo na letu iz Stuttgarta 17. rujna uhićen je S.S. (1984.) Pasoškom kontrolom utvrđeno je da ovog državljanina BiH potražuje Općinski sud u Visokom zbog kaznenog  djela "teška krađa". Predat je službenicima Sudske policije sudova  Sarajevske županije.

Istoga dana na MGP Brod prilikom ulaska u BiH uhićen je B.I. (1988.) jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Zavidovićima zbog kaznenog djela "krivotvorenje isprave". Državljanin BiH predat je službenicima Sudske policije Odžak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?