POMAGAO U RADOVIMA

Drama kod Nove Gradiške: Urušila se kuća, muškarca iz ruševina spašavali vatrogasci

21.07.2021.
u 14:06

Radovi na obnovi obiteljske kuće u Adžamovcima kod Nove Gradiške danas (srijeda) oko 10 sati zamalo su završili kobno. Naime, kuća se urušila na 65-godišnjeg muškarca i zatrpala ga do koljena. Na teren su ubrzo izašli vatrogasci, pripadnici Javne vatrogasne postrojbe iz Nove Gradiške, koji su muškarca izvukli iz ruševina. U intervenciji je sudjelovalo šest članova postrojbe s dva vozila. Muškarac se, srećom, izvukao s lakšim tjelesnim ozljedama.

Kako neslužbeno doznajemo, do urušavanja dijela kuće došlo je prilikom izvođenja radova na pojačavanju temelja kuće. Ozlijeđeni muškarac pomagao je vlasniku. Međutim, prilikom radova došlo je do potkopavanja temelja i urušavanja objekta. Ozlijeđenom muškarcu pomogli su vatrogasci i mještani.

Unesrećeni je prevezen u Opću bolnicu Nova Gradiška. Utvrđene su mu lakše ozljede i ubrzo će biti pušten iz bolnice.

- Policija je upoznata s događajem, izašli smo na teren i u tijeku je utvrđivanje činjeničnog stanja. Isto tako, na terenu je angažirana i inspekcija zaštite na radu - rekla nam je glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije