roditelji ne odustaju

Dječak koji je pao u nabujali potok prije četiri mjeseca, još nije pronađen

Foto: Avaz
1/2
29.09.2019.
u 08:31

Više od četiri mjeseca, roditelji dječaka Ibrahima koji je pao u nabujali potok ispred obiteljske kuće u naselju Begov Han, traže tijelo svog djeteta. Nažalost, još uvijek bezuspješno. 

- Od 14. svibnja, kada je moj sin pao u nabujali Mračajski potok ispred kuće prije više od tri mjeseca, za mene i moju obitelj život je stao - kazao je nedavno za Dnevni avaz otac Amel Mešeljević. 

Kobnog dana je šestogodišnji dječak Ibrahim vozeći bicikl pao s mostića ispred obiteljske kuće u nabujali potok i od tada mu se gubi svaki trag.

Osim telefonskog kontakta s Civilnom zaštitom Žepče, nitko i ne traži njegovog sina. 

- Ili je, kao, voda mutna, ili plitka. Da je to sin nekoga jakog u državi, sve bi bilo drugačije. Ali, ne odustajem. Idem, tražim ga, sam, svaki dan. Pomognu mi i rođaci, lakše bude kad su tu. Nitko ne zna kako mi je, hodam rijekom i tražim sina u dubinama vode, nadam se ugledat ću ga, izbacit će ga voda, ali još ga nema – kazao je nedavno Amel.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije