UBOJSTVO DJEVOJČICE

Dankin otac razočaran što su sumnjali u njih: "Kad se nađe tijelo, reći ćemo vam sve što imamo"

07.04.2024.
u 13:33

Miloš Ilić, otac monstruozno ubijene dvogodišnje djevojčice Danke Ilić za čijim tijelom se traga, rekao je da su on i Dankina majka Ivana u užasno teškom psihičkom stanju.

"Mnogo nam je loše i ne možemo izaći ispred vas i molimo da nas razumijete. Nije nam do priče i smeta nam interes medija za nas u ovom momentu dok čekamo da nađu tijelo našeg malog anđela kojeg su monstrumi ubili", rekao je Miloš. On i njegova supruga ne mogu se koncentrirati na bilo što drugo osim na potragu. Zahvalni su što su mediji uključeni u istragu u želji da se nađu ostaci djevojčice.

S druge strane su ljuti zbog izražavanja sumnje pojedinaca u majku i u njih kao obitelj da su krivi za nestanak Danke prijavljen prije 13 dana. "Kada se nađe tijelo naše Danke i kada se okonča istraga čiji teret je ogroman, obratit ćemo vam se i reći sve što imamo", zaključio je Dankin otac.

Dvojici osumnjičenih za teško ubojstvo dvogodišnje djevojčice Danke Ilić iz okolice Bora određen je pritvor do 30 dana, jedan od njih je priznao zločin, drugi se brani šutnjom, a još dvije osobe uhićene su zbog sumnje da su pomogle u skrivanju tijela, priopćili su u subotu tužiteljstvo i policija.

Ukupno uhićene četiri osobe

Dvogodišnja Danka Ilić, čiji nestanak je prijavljen 26. ožujka, žrtva je prometne nesreće, ali i monstruoznog zločina dvojice počinitelja koji su njezino tijelo bacili na divlji deponij, a policija sumnja da je tijelo jedan od osumnjičenih naknadno prebacio na drugu lokaciju, objavio je u četvrtak MUP Srbije nakon desetodnevne potrage.

Portali srbijanskih medija pišu u subotu, pozivajući se na neslužbena saznanja iz tužiteljstva, da je drugoosumnjičeni D. D. ispričao "do detalja" kako je nakon, što su djevojčicu udarili automobilom, navodno, istrčao sa mjesta suvozača i počeo je daviti dok nije prestala disati. U međuvremenu, policija je uhitila njegova oca i brata koji se terete da su mu pomagali u premještanju tijela, za kojim se i dalje traga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?