SUMNJIČE GA ZA ČETIRI RAZBOJSTVA

Čekao da zaposlenice ostanu same pa prijeteći plinskim pištoljem odnio 47.800 kuna

09.11.2020.
u 17:00

Mladić (22) sumnjiči se za četiri razbojstva u kojima se domogao 47.800 kuna, priopćila je zagrebačka policija. Mete su mu bile kladionice, a u njih je upadao dok su zaposlenice bile same.

Prijetio im je plinskim pištoljem, tražeći novac. Sumnjiči ga se da je 11. listopada oko 20 sati orobio kladionicu u Sesvetama. Bio je maskiran te je plinskim pištoljem zaprijetio djelatnici te odnio novac. Na isti način je, kako se sumnja, 26. listopada u 20.45 orobio kladionicu na Čulinečkoj cesti. Desetak dana kasnije, 5. studenog ponovo je operirao po Čulinečkoj cesti, no ovaj put mu je meta bila druga kladionica u koju je maskiran i naoružan upao u 20.15.

Posljednje razbojstvo za koje se sada sumnjiči, počinio je 6. studenog kada je u Kašinskoj ulici u Sesvetama orobio kladionicu iz koje je osim novca uzeo i cigarete. Mlađahnog razbojnika očekuje dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu.
 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije