Otkrili u prostorijama

Prijavili bombu u policijskoj postaji u Mostaru

policija
03.10.2015.
u 11:33

Sinoć u 23:30 sati iz Policijske postaje Centar- Grada Mostara je prijavljeno da je u njihovim prostorijama pohranjena ručna bomba M 93

Na području MUP-a HNŽ-a u protekla 24 sata registrirano je 5 prometnih nesreća, u kojima su dvije osobe zadobila teže, a 4 lakše tjelesne ozlijede. Registrirano je i 8 kaznenih djela, te 3 slučaja narušavanja javnog reda i mira, priopćeno je iz Operativnog centra Civilne zaštite HNŽ-a.

U 08,20 sati iz bh. MAC-a Mostar (centra za uklanjanje mina) pristigla je prijava na postojanje mine PMA-3 1kom. u mjestu Bočine – Malo polje, priopćeno je iz Operativnog centra Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Po prijemu iste obaviješten je vođa tima Mostar „A“, kao i FUZC-e Sarajevo, javlja Fena.

Također, sinoć u 23:30 sati iz Policijske postaje Centar- Grada Mostara, pristigla je prijava, da je u njihovim prostorijama pohranjena ručna bomba M 93, o čemu je obaviješten Menadžment i služba za NUS FUCZ u Sarajevu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?