teška prometna nesreća

Automobil završio na krovu od siline udara, jedna osoba poginula

mostarnesreca4_nnn_bih_12092015
13.09.2015.
u 06:15

Na magistralnoj cesti M17, između Mostara i Jablanice, na lokaciji Bijela u noći s petka na subotu oko 00.40 sati dogodila se teška prometna nesreća s tragičnim posljedicama. Jedna ženska osoba smrtno je stradala, tri osobe su teže, a jedna lakše ozlijeđena.

Nesreća

Kako se moglo vidjeti na mjestu nesreće, do sudara je došlo između kamiona Iveco i osobnog automobila audi.

U nesreći je smrtno stradala dvadesetsedmogišnja L. G. koja se nalazila na suvozačevom mjestu u automobilu marke Audi, dok su putnici u tom vozilu osobe inicijala A. S., A. B. i N. B. zadobile teže ozljede. Vozač inicijala A. K. je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Prema dostupnim informacijama do nesreće je došlo kada je vozač automobila audi koji se kretao iz smjera sjevera prema Mostaru iz zasad neutvrđenih razloga prešao u suprotni kolnički trak, te se sudario s nadolazećim kamionom.

Šokantna scena

Od siline udara motor iz audija je ispao i završio oko 20-ak metara dalje od vozila, a sam automobil je izletio s ceste na stijene gdje se u konačnici zaustavio na krovu. Ozlijeđene su iz automobila izvlačili vatrogasci iz Mostara, a scena je bila šokantna za one koji su se u navedenom razdoblju zaustavili na ruti na kojoj se dogodila ova stravična tragedija.

Prema informacijama iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije za Bljesak.info, u automobilu audi je bilo pet osoba, od kojih je jedna podlegla od zadobivenih ozljeda u bolnici 'Dr. Safet Mujić', dok su hospitalizirane još četiri osobe. Vozač kamiona je u ovoj tragičnoj nesreći prošao bez ozljeda.

Zbog ove nesreće promet je između Mostara i Jablanice bio u višesatnom potpunom prekidu, dok su očevid uradili službenici Policijske uprave Mostar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?