Tragedija

Autobus skretao na postaju i pregazio čovjeka

17.10.2015.
u 06:15

Željko Bundalo (32) iz Agića Brda kod Novog Grada utopio se u uvali punoj kišnice pored puta u blizini kuće, dubine osam metara, u koju je upao dok se vraćao sa slave kod susjeda u selu gdje je konzumirao alkohol. Sumnja se da je Bundalo vraćajući se kući zbog mraka i jake kiše nije primijetio i jednostavno upao u nju. S obzirom na to da nije znao plivati, vjeruje se da se utopio. Ovaj slučaj je otkriven nakon što je obitelj pokrenula potragu za njim jer nije cijelu noć dolazio kući.

Policiji u Varešu je prijavljeno da je u mjestu Kokoščići došlo do pucnjave u kojoj je Z. M. iz lovačke puške sačmarice pucao na svog susjeda Z. Z. te ga ranio u prsa i noge. Nesretni čovjek je žurno prevezen u sarajevsku bolnicu gdje su mu liječnici spasili život. Pucnjavi je prethodila žestoka svađa zbog imovine. Policija je pucača uhitila te mu oduzela oružje i streljivo.

Graničari su u Zračnoj luci Sarajevo na letu za Beč spriječili pokušaj nezakonitog prijenosa 250.000 američkih dolara preko državne granice. Novac je otkriven prilikom KDZ kontrole G. U. (1966.), državljanina BiH, i njegove prtljage. U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju koji je proslijeđen Upravi za neizravno oporezivanje BiH, kažu iz GP BiH.

Biciklist Lazar Janjić (66) poginuo je kada ga je u Branjevu kod Bijeljine udario autobus "skania"

koji je vozio Borko S. Nesreća se dogodila na cesti Bijeljina - Zvornik preksinoć oko 18.30 sati. Autobus je prometovao na liniji Milići - Bazel, a do nesreće je, naime, došlo kada je autobus skretao na postaju pored ceste da primi putnike te udario biciklista.

 

Želite upozoriti na važnu temu... 
Prijavite nam na broj: 036/355-670

Željko Bundalo (32) iz Agića Brda kod Novog Grada utopio se u blizini kuće

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?