organizirani kriminal

Akcija "Kurir": Uhićeno sedam osoba, među njima i odvjetnici

fup
14.02.2017.
u 15:13

U akciji "Kurir" koju su danas izveli pripadnici Federalne uprave policije (FUP) na području Sarajevske županije uhićeno je sedam osoba i pretresi su gotovo završeni na svim lokacijama, potvrdila je Feni Marina Zović iz Federalne uprave policije.

Policijski službenici FUP-a su nakon višemjesečne istrage, u ranim jutarnjim satima, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije, započeli realizaciju operativne akcije "Kurir" na području SŽ.

Značajnu ulogu u realizaciji te akcije pružila je Obavještajno-sigurnosna agencija BiH te Ministarstavo unutarnjih poslova SŽ.

U sklopu navedene akcije, a po naredbama Županijskog suda u Sarajevu, vrše se pretresi na deset lokacija na području Sarajeva.

Radi se o osobama koje se dovode u vezu s krivičnim djelima "organizirani kriminalal", a u vezi s krivičnim djelima "zloupora položaja ili ovlasti" i "krivotvorenje službene isprave".

Kako N1 doznaje među uhićenima ima i odvjetnika. Prema njihovim informacijama, uhićeni su odvjetnici Esad Hrvačić i Ismet Hamzić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije