Uhićeno 17 osoba

Akcija Dojava: Oštetili 300 osoba, iznudili više milijuna KM

AFP
05.06.2017.
u 15:51

Uhićene osobe su navodno putem društvenih mreža vršili prevare u vidu dojava rezultata sportskih mečeva te iznuđivali novac.

Danas je na području Općine Foča provedena velika akcija kodnog naziva 'Dojava' u suradnji Uprave kriminalističke policije MUP-a RS i Policijske uprave Foča uz suglanost Tužiteljstva u Trebinju.

Pretres je izvršen na 16 lokacija, a uhićeno 17 osoba kojima se na teret stavljaju krivična djela iznude i prevare.

Prilikom pretresa oduzeti su materijalni predmeti koji će biti korišteni kao dokazi i imovina koja je proistekla iz počinjenja krivičnih djela, javlja N1. 

Svih 17 osoba koje su uhićene nalaze se u PU Foča i nad njima će biti izvršena kriminalistička obrada nakon čega će biti upućeni u Tužiteljstvo na daljnje postupanje.

N1 saznaje da se sumnjiče da su oštetili više od 300 osoba na prostoru bivše Jugoslavije i u zemljama Zapadne Europe, a šteta koju su prouzročili broji se u milijunima KM.

Neslužbeno, uhićene osobe su putem društvenih mreža vršili prevare u vidu dojava rezultata sportskih mečeva te iznuđivali novac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije