NOVI POZIV

Čović: Martine, povuci se dok je vrijeme

covic
Anto Magzan/Pixsell
20.09.2010.
u 08:18

Na kraju su zapjevali pjesmu “Snaga kojoj vjerujem“, koja je ujedno u himna kampanje HDZ-a BiH za opće izbore

U prepunoj športskoj dvorani u Rami održan je predizborni skup HDZ-a BiH. U izaslanstvu, predvođenom predsjednikom dr. Draganom Čovićem, bili su: kandidatkinja HDZ-a BiH za hrvatskog člana predsjedništva BiH Borjana Krišto, dr. Mladen Bošković, nositelj liste HDZ-a BiH za Zastupnički dom Parlamenta FBiH, i Denis Lasić, nositelj liste HDZ-a BiH za Skupštinu HNŽ-a, koji su se obratili velikom broju žitelja Rame.

Mandat za tešku borbu

-Ovdje sam pred vama i tražim od vas mandat da se upustim u jednu uistinu tešku borbu. Ta borba traži dosta znanja, iskustva, hrabrosti i odlučnosti, ali jamčim vam da uz svoju vjeru, snagu i potporu koju imam iz Hrvatske i sestrinske stranke HDZ-a, imam i snage, i znanja, i hrabrosti i odlučnosti da se nosim sa svim izazovima i preuzimam punu odgovornost za svoj narod u ovom povijesnom trenutku. Stoga, budimo jedinstveni, zaboravimo sve nesporazume, izađimo na izbore i izaberimo hrvatskog člana Predsjedništva BiH u osobi koja vas nikada neće iznevjeriti, jer samo tako možemo ostvariti prosperitet, budućnost i jednakopravnost hrvatskog naroda u BiH, istaknula je u svom obraćanju kandidatkinja HDZ-a BiH za hrvatskog člana Predsjedništva. -Danas sam gledao sliku dva člana Predsjedništva BiH kako sjede u Predsjedništvu i čekaju trećeg. Kada pogledate likove, na tim slikama su dva bošnjačka člana Predsjedništva BiH.

Poziv Bošnjacima

Poziv svim Bošnjacima: Ne nasjedajte više na igru SDP-a da vi svojim glasovima birate hrvatskog člana Predsjedništva. Time pravite štetu bošnjačkom narodu i rušite BiH, poručio je dr. Čović. Dr. Mladen Bošković, nositelj liste HDZ BiH za Zastupnički dom Parlamenta FBiH, obrazložio je kako je došlo vrijeme da HDZ BiH preuzme odgovornost za položaj i situaciju hrvatskog naroda u BiH. Denis Lasić, nositelj liste HDZ-a BiH za Skupštinu HNŽ-a, u svom govoru kritizirao je aktualnu vlast u HNŽ-u, te je vrlo optimistično kazao kako će sve doći na svoje 4. listopada. Da bi atmosfera bila još bolja u glazbenom dijelu nastupili su Mate Bulić, grupa Feminem i Ivan Mikulić. Na kraju skupa svi kandidati su zajedno s mnogobrojnim žiteljima zapjevali pjesmu „Snaga kojoj vjerujem“, koja je ujedno u himna kampanje HDZ-a BiH.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
komentarist
08:41 20.09.2010.

Ako ste vi, dragi novinari, bili na skupu pa ste zaključili (a nigdje niste spomenuli u tekstu rečenicu koju ste stavili u naslov) nešto što je Čović poručio, onda se sprdate s vašim čitateljstvom.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?