Učenik protiv učitel

Ćiro: Moj Cico ima atomsku bombu, a ja samo mitraljez

\'28.02.2006., Basel - Zorislav Srebric povodom svog rodendana pocastio je novinare. Miroslav Ciro Blazevic i Zlatko Cico Kranjcar. Photo: Sanjin Strukic/24sata\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
08.02.2012.
u 07:51

Učenik i učitelj posljednji su se put sudarili prije deset godina kada je Ćiro s Dinamom u šampionskom pohodu svladao Cicinu Rijeku 2:1 u Maksimiru. A baš je Ćiro Blažević 1994. godine, prvi put doveo Cicu na Dinamovu klupu.

Učenik protiv učitelja – Zlatko Kranjčar protiv Miroslava Blaževića, danas u 13 sati, derbi iranskog prvenstva Sepahan – Mes Kerman. I obojica slavnih trenera u specifičnom tonusu; Cico lovi naslov prvaka, Ćiri gori pod petama, prijeti ispadanje...

– Ne zavaram se nezavidnom Ćirinom pozicijom. Taj Kerman najopasniji je od svih davljenika, stoga sam upozorio svoje igrače: "Ne budite neozbiljni, sjetite se kako je s njima prošao Esteghlal!" – kaže Zlatko Kranjčar.

Esteghlal je najveći Cicin suparnik za naslov prvaka i nedavna Ćirina žrtva, 0:1 usred Teherana.

– Ha, ha, zahvalio sam Ćiri na toj usluzi, čujemo se često, susretnemo se na aerodromima, srdačno porazgovaramo. I istinski bih volio da Blažević uspije spasiti Kerman od ispadanja, držim mu palce. Samo ne danas – dodaje Kranjčar.

>> Što naši treneri pričaju o svom iranskom derbiju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije