Nogomet

Cimljani više nego dobro “odglumili” Željezničara

Utakmica
24.05.2013.
u 10:15

U nedjelju momčad s Pecare igrat će na pobjedu, ali i za oko gledatelja, a u utakmici u Cimu moglo se vidjeti lijepih akcija

Širokobriježani su opet imali ugodno gostovanje u Cimu, gdje su odigrali prijateljski susret s domaćim niželigašem i pobijedili 2:0 (Barišić 45, Zlomislić 62).

Voda ‘do koljena’

Da se znalo da će se igrati svih 90 minuta po jakoj kiši, vjerojatno bi utakmica bila odgođena za neki drugi termin. Kraj susreta igrači obje momčadi dočekali su u vodi “do koljena”, drugo poluvrijeme odigrano je pod reflektorima, a oblaci su se skoro mogli dodirnuti. Ipak, ugođaj je bio pravi, jer su se jedni i drugi dobro istrčali, a tijekom utakmice nismo vidjeli ni jedan grubi prekršaj. Bilo je, koliko su uvjeti dopuštali i lijepih poteza i akcija, niz dobrih prigoda za pogotke, te obrana vratara za pljesak malobrojnih gledatelja. Širokobriježani su imali više loptu u svom posjedu i opasnije napadali, ali i Cimljani su nekoliko puta opasno ugrozili vrata Bilobrka i Marića. Za domaće su igrali: Baković, Knezović, Zelenika, Guberac, Pehar, Nikolić, Lovrić, Barbarić, Kolobarić, Karačić, Marić (Ćorić, Livaja, Kopačević, Ćubela, Gabrić, Matić, Bokšić), dok su Širokobriježani nastupili u sastavu: Bilobrk, Špikić, I.Džidić, Serdarušić, Marković, Kožul, Ivanković, Roskam, Wagner, Kožulj (Marić, Bertoša, Ješe, Ljubić, Zlomislić).

Kordić dobio sina

Krešimir Kordić nije igrao, jer ga je trener Slaven Musa poštedio. Ipak, promatrao je utakmicu, uoči koje su mu suigrači čestitali rođenje sina. Zbog ozljeda i drugih razloga nisu igrali Mikulić, D. Džidić, Brekalo, Landeka i Šilić. Mladi Špikić dobro je odigrao na mjestu braniča i pokazao kako se na njega u budućnosti može ozbiljno računati: - Zadovoljan sam pristupom i zalaganjem, mada uvjeti za igru nisu bili sjajni. Bio je ovo dobar trening pred utakmicu protiv Željezničara u nedjelju. Važno je da nije bilo ozljeda, rekao nam je nakon utakmice trener Širokoga Brijega Slaven Musa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije