Ušao u četvrtfinale

Čilić u Chennaiju uspješno otvorio 2013. godinu

'Croatia\'s Marin Cilic plays against Spain\'s Ramos at the ATP World Tour 500 tournament at Rothenbaum in Hamburg, Germany, 20 July 2012. Photo: ANGELIKA WARMUTH/DPA/PIXSELL'
'Angelika Warmuth/DPA/Pixsell'
03.01.2013.
u 16:27

Stahovski je dvaput izbacivao Karla sa Zagreb Indoorsa, a 2008. je u finalu bio koban i za Ljubičića. No, s Marinom ima 0-4

Marin Čilić uspješno je započeo novu 2013. godinu. Na turniru u Chennaiju (nagradni fond od 385.150 USD), u susretu drugog kola s Ukrajincem Sergijem Stahovskim, izgubio je doduše prvi set, ali bez većih poteškoća je okrenuo meč i u konačnici pobijedio s 4:6, 6:2, 6:3.

Marinova je to četvrta pobjeda u isto toliko susreta s istim suparnikom (lani ga je dobio u Cincinnatiju). No, sada 27-godišnji Ukrajinac, 103. na ATP listi, znao je ostalim našim tenisačima zadavati grdne muke. Ivu Karlovića izbacivao je sa zagrebačkog turnira dvije godine zaredom, 2008. i 2009., a 2008. je u finalu bio koban i za Ivana Ljubičića.

Ovaj put Ukrajinac je bio opasan samo u prvom setu, kada je Marina ostavio bez ijedne prilike za break. U drugom i trećem naš je tenisač potpuno dominirao, stigavši do čak pet prilika za oduzimanje suparnikova servisa od kojih je tri i iskoristio (uz 15 asova). Za polufinale će Čilić igrati s pobjednikom susreta Paire - Sela. (af)

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije