NIJE BIO AUT!

Čilić izgubio od Hewitta i poludio na odluku glavnog suca

Marin Čilić
Pixsell
31.07.2012.
u 19:41

Hrvatski tenisač odbio je rukovati se s glavnim sucem koji je promijenio odluku linijskog u bitnom trenutku

Marin Čilić izgubio je od Australca Lleytona Hewitta (4:6, 5:7) u drugom kolu olimpijskog turnira u Wimbledonu. Naš će tenisač eventualnu medalju sada tražiti u paru s Ivanom Dodigom, no nakon ispadanja u pojedinačnoj konkurenciji ostao je gorak okus.

Naime, u završnici drugog seta, kada je Hewitt vodio 6:5 i servirao za meč, jedna Hewittova loptica otišla je blizu linije, a linijski sudac zvao je aut.

Time bi Marin poveo imao 15:40, no glavni sudac promijenio je odluku pomoćnog! Čilić je poludio, viknuo: "Što ti je, pa bio je toliki aut!", ali nije bilo pomoći. Nakon meča nije želio sucu pružiti ruku, nego mu je nešto dobacio.

Drugi nositelj olimpijskog teniskog turnira Novak Đoković neočekivano je lako sredio Andyja Roddicka. Srbin je pobijedio sa 6:2, 6:1 i sad u osmini finala ide na Hewitta. Među 16 najboljih ušao je i hrvatski zet Cipranin Marcos Baghdatis koji je sa 6:4, 6:4 svladao 16. nositelja Francuza Gasqueta. Dalje ide i Andy Murray, nadjačao je Finca Nieminena sa 6:2, 6:4.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije