Boks

Chisora: Haye, kad te nokautiram, opet ćeš biti nitko i ništa

David Haye vs Dereck Chisora (1)
Association/Pixsell
14.07.2012.
u 14:45

Vjerujemo kako će dvojac zagrljen nakon meča otići u pivnicu, a ujutro provjeriti račun u banci

Ne bore se za ozbiljnu titulu, nisu atleti koji će ponuditi vrhunski boks, nisu više ni u svjetskoj boksačkoj kremi, dapače jedan je “umirovljenik”. Pa zašto onda tolika fama oko meča Davida Hayea i Derecka Chisore? Razlog je jednostavan, od boksa su napravili freak show. Britanci, stari znanci, koji su se šakama, bocama i stativom od kamere potukli u veljači, na press konferenciji nakon meča Chisore i Vitalika Klička, snage će odmjeriti večeras na Upton Parku, na kojem je svojedobno uklizavao i branič West Hama Slaven Bilić. Radi se o dva luzera – jer i Haye je svoj posljednji meč izgubio od Vladimira Klička – koja su skrenula na sebe pozornost kako bi zaradila novac. Haye, bivši WBA prvak oko četiri milijuna, a Chisora milijun dolara.

Stadion će biti pun, 40 tisuća Engleza doći će pogledati borbu.

- To neće biti boks, nego tučnjava. Polomit ću ga - kaže Chisora.

- Kad te nokautiram, opet ćeš biti što i prije, nitko i ništa - odgovorio je Haye.

Vjerujemo kako će dvojac zagrljen nakon meča otići u pivnicu, a ujutro provjeriti račun u banci. Svoje je uzela dominacija braće Kličko, u teškoj kategoriji sve je manje pravih mečeva, pa smo došli do toga da kad mačke nema, miševi kolo - vode.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije