AKCIJA "MREŽA"

Četiri osobe uhićene zbog posjedovanja droge i oružja

uhicenje
VL FOTO
03.02.2011.
u 13:48

Osobe su lišene slobode, a policijski službenici su obavili pretres vozila i objekata na području općine Gacko.

U sklopu akcije "Mreža", policijski službenici Centra javne sigurnosti (CJS) Trebinje, 2. veljače na magistralnoj cesti Nevesinje - Mostar, u mjestu Bišina zaustavili su i kontrolirali dva vozila marke "golf" kojima su upravljale osobe M.P. iz Gacka i R.B. iz Gacka, priopćeno je iz CJS Trebinje.
 
U vozilu kojim je upravljao R.B. nalazile su se i osobe B.Ć. i D.P. Osobe su lišene slobode, a policijski službenici su obavili pretres vozila i objekata na području općine Gacko.

Tijekom pretresa, u vozilu osobe R.B. pronađeno je, i uz potvrdu oduzeto 14 pakiranja zelene biljne materije koja ima morfološke karakteristike opojne droge skank, težine 14 544,7 grama.

Također, iz obiteljske kuće R.B, u selu Dobrenja oduzeto je 6 pakiranja zelene biljne materije koja ima morfološke karakteristike opojne droge skank, težine 6 209,85 grama, puška M-48, poluautomatska puška, lovački karabin, cijevi s mehanizmom za okidanje lovačke puške - brokerice.

Iz kuće D.P., u selu Dobrenja oduzeta je puška M-48 i automatska puška. Također je, uz potvrdu oduzeto i vozilo R.B. u kojemu je pronađena opojna droga.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga i nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija, osobe D.P., R.B., B.Ć. i M.P. predane su, uz izvješće Okružnom tužiteljstvu Trebinje na daljnje zakonsko postupanje, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?