KAD ŠPANJOLSKA SLAVI

Cesc u Barcinu dresu, Pepe pjevao, Arbeloa se 'razbio'... (video)

Španjolska
Reuters
13.07.2010.
u 13:03

Veselju Španjolaca nije bilo kraja pa su dečki Fabregasu priredili spačku i navukli mu Barcelonin dres iako je (barem zasad) još uvijek igrač Arsenala...

Do dugo u noć Španjolska je slavila svjetske prvake. Ulice i trgovi pjevali su Furiji, a središte zbivanja bilo je u Madridu gdje je Del Bosqueova momčad slavila s tri milijuna ljudi. Nakon što su se provezli double-deckerom središtem grada, s pozornice su se obratili navijačima. Ništa osim veselja nije bilo bitno, problemi su se zaboravili, a nije se mislilo ni tko igra u kojem klubu.

Tako su reprezentativni kolege Arsenalovu Fabregasu priredili spačku i navukli Barcelonin dres. Opirao se Cesc Puyolu i Piqueu, ali uzalud. Ionako je javna tajna da želi na Nou Camp, a ovako su svi zaključili da mu crveno-modri dres dobro pristaje.

Mala nezgoda zadesila je Alvara Arbelou koji je za vožnje autobusom izgubio ravnotežu i završio s nogama u zraku. Srećom, posljedica nije bilo.

Kao najraspoloženiji pokazao se Pepe Reina koji je počevši od leta zrakoplovom, gdje nije dao mira Casillasu i djevojci mu Sari, do dolaska na trg gdje je bio glavni za mikrofonom, bio majstor za atmosferu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije