Liga 12

Čapljincima dovoljna jedna četvrtina za novu pobjedu

Košarka
29.10.2012.
u 10:35

Opet su nam se događale te oscilacije u igri, a koje moramo popravljati, kazao je između ostalog trener Čapljine Luka Jovanović

Sve tri pobjede pripale su domaćinima u prvim susretima drugoga kola Lige 12 košarkaša Bosne i Hercegovine.

Važna pobjeda

Čapljinci su nakon uspjeha i pobjede nad Bosnom bili bolji u još jednom susretu pred svojim navijačima. Nadigrali su novog prvoligaša Radnika iz Bijeljine. Domaćinima je bila dovoljna odlična igra u drugoj četvrtini kada su stekli prednost od 19 poena. Ostatak susreta Bjelica, Popović, Klještan, Galić, Jelčić odradili su rutinski i upisali drugu pobjedu.

- Ipak je najvažnija ta naša pobjeda u utakmici u kojoj smo cijelo vrijeme lomili protivnika. Opet su nam se događale te oscilacije u igri a koje moramo popravljati jer na gostujućim terenima možda nećemo imati vremena i prigodu za preokrete tijekom utakmice. Opet smo odigrali odlično tu drugu četvrtinu i digli ritam ali smo opet padali u igri što zbog greški i naivnošću tako i izmjena igrača. No, sve ćemo to popraviti i još uigrati do sljedećih utakmica a prva je već gostovanje kod Zrinjskog u Mostaru - istaknuo je pomoćnik glavnog trenera Hrvatskog košarkaškog kluba Čapljina Lasta, Luka Jovanović. Varda je nadigrala Leotara 78:70 zahvaljujući dobroj igri u tri dionice susreta.

Posustali

U posljednjoj su nešto posustali i razultat je završio s osam poena prednosti Višegrađana. U sastavu pobjednika sa po 15 poena isticali su se Kastratović, Jošilo i Tresač , a kod Trebinjaca Knežević je ubacio 24 poena, Kašćelan 14, Đurasović i Aleksić po 11. Do najteže pobjede došli su košarkaši Mladosti. U susjedskom okršaju kao domaćini s tijesnih 68:66 pobijedili su neugodnog Borca iz Banjaluke. U svakom slučaju ta će im pobjeda dobro doći za samopouzdanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije