kriva je magla

Čak 15 vozača pregazilo muškarca misleći da je drvo ili životinja

'bih...mostar...04.03.2010...kisa i magla otezavaju promet u hercegovini foto: zoran grizelj vecernji list VLM'
Zoran Grizelj/VLM
30.10.2012.
u 13:25

Vjerujemo da prijave nisu gotove i da ima još onih koji su pregazili nesretnog muškarca. Vidljivost je bila loša pa su mnogi zbog magle mislili da prelaze preko pregažene životinje ili grane, kazao je glasnogovornik policije u Švicarskoj.

Čak petnaest vozača odazvalo se na poziv policije koja je apelirala da se vozač koji je pregazio pješaka u Švicarskoj svojevoljno preda vlastima.

Iako su pretpostavljali da je u nesreći na autocesti A13 u blizini St.Galena, u kojoj je život izgubio pješak srpskog podrijetla Bojan Solivić (56) ,sudjelovala samo jedna osoba, službenici su ostali iznenađeni kada je nakon prve predaje uslijedilo njih još četrnaest, piše Daily Mail.

– Vjerujemo da prijave nisu gotove i da ima još onih koji su pregazili nesretnog muškarca. Vidljivost je bila loša pa su mnogi zbog magle mislili da prelaze preko pregažene životinje ili grane, a ne čovjeka – kazao je glasnogovornik policije Hans Peter Krusi te dodao da je žrtva preminula nakon što ju je prvi automobil udario dok je izlazila iz zaustavljenog automobila.

Dok se rasvjetljavaju svi detalji tragedije koja je na sedam sati zaustavila prometovanje autocestom, tužitelji razmatraju pokretanje tužbe protiv svih vozača koji su se prijavili.

>>FOTO Kopao septičku pa iskopao kosti i zube vunastog mamuta

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?