Petev ''pretučen''

Čačić: 
Znao sam da ćemo proći, već sam rezervirao karantenu

'25.07.2012., Stadion Maksimir, Zagreb - Uzvratna utakmica 2. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - PFC Ludogorec Razgrad. Ivan Kelava primio gol.Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
'Marko Prpic/PIXSELL'
26.07.2012.
u 08:39

- Suca pitajte zašto je na pet, dodao još tri minute, ja to ne komentiram - rekao je trener Ludogoreca

Kažu da je bolje roditi se bez neke stvari nego bez sreće; ako imaš sreće, narast će. Ante Čačić ima sreće, sinoć u 97. minuti bio je sigurno bivši, a onda je Vida zabio i donio veselje. Što je Čačić mislio kod tog zadnjeg napada, par sekundi prije tog pobjedničkog gola?

- Napravio sam što sam mogao, poslao Vidu i Kelavu u napad, nisam od onih koji padaju u euforiju, vjerujem da je to i pomoglo momčadi - kaže Čačić kojem je, htio to priznati ili ne, pao kamen sa srca, klub bi debelo potonuo ispadanjem.

- Odigrali smo dvije lude utakmice s Ludogorecom. Nije bilo lako istrpjeti sva 'podčkaljivanja', ovo je pobjeda plavog srca iako nije bilo lako jer znali smo da je ova utakmica jedna od najvažnijih posljednjih godina za egzistenciju kluba. Ovo je uspjeh momčadi koja ima karakter, a imali smo, hvala dragom Bogu, i puno sreće. Da, emotivno sam, kao i svaku utakmicu, proživio i ovu. Znam da će se dio ljudi napiti večeras zbog gorčine, tuge jer smo prošli, a mi ćemo piti jer smo veseli. I vjerovao sam u prolaz, do samog kraja. I rezervirao sam karantenu za momčad nakon utakmice uvjeren u prolaz - govorio je trener Dinama.

No, ne može poreći da nije bilo dobro, da 60 minuta jučer i dobar dio utakmice nije Dinamo igrao dobro.

- Sad smo uspjeli spriječiti njihovu igru, a onda napravili greške u prekidima. No, mi ćemo se dizati iz utakmice u utakmicu, tako sam obećao na proljeće i tako je bilo. I sad ćemo biti sve bolji. Znam da nije bilo lako igračima, imali smo u glavi tih 1:1, značaj utakmice. I mi nismo tempirali formu za ovu utakmicu kao Ludogorec, nego za sezonu, morali smo pobjeći 700 kilometara iz svog grada da bismo se pripremali, kako bismo se maknuli od problema - pričao je među ostalim Čačić.

No, ipak je srećković.

Za razliku od Ivajla Peteva, trenera Ludogoreca, koji je izgledao kao da ga je netko malo prije prebio. No, bio je vrlo dostojanstven, iako je stalno aludirao na sudačku nadoknadu, isključenje...

- U obje utakmice nismo imali puno šanse, iz očitih razloga. Dok smo bili kompletni, bili smo bolji. A onda smo napravili pogreške, kao i u prvoj utakmici, iako smo se branili, ostavili smo igrača Dinama samog da nam zabije gol.

Sudac je pokazao pet minuta nadoknade, a igralo se tri minute više od toga.

- Ne dopuštam si komentirati suđenje, no mislim da nije bilo razloga za toliku nadoknadu, u obje smo utakmice zbog toga oštećeni - kazao je Petev.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?