Uoči Zadra

Čačić zatvorio sve treninge Dinama do utakmice s Mariborom

Ante Čačić  (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
17.08.2012.
u 10:07

- Dinamo nije baš uvijek bio uspješan u Zadru, niti ja kao trener suparničkih momčasdi nikad nisam pobijedio u Stanovima

Dinamo sutra u 21 gostuje u Zadru. Biti će to posljednja utakmica plavih prije prve utakmice četvrtog pretkola Lige prvaka protiv Maribora.

- Dinamo nije baš uvijek bio uspješan u Zadru, niti ja kao trener suparničkih momčadi nikad nisam pobijedio u Stanovima. Mi želimo nastavak pobjedničkog niza, pobjede su važne jer samo tako možemo držati vrh ljestvice. Očekujem da moji igrači u toj pravoj nogometnoj atmosferi pokažu da imaju petlju, te da kroz kontriolu igre i dominaciju dođu do rezultata - rekao je Čačić.

I sam je Čačić u dva navrata bio trener Zadra; prvi puta 1989.-1991, a potom i u sezoni 96/97.

- Zadar je nešto posebno za mene - rekao je Čačić

Priznao je kako će u nekim detaljima igre pokušati zavarati Mariborova snimatelja, dok će njegov pomoćnik Damir Krznar otići na utakmicu Maribor - Domžale.

- Utakmicu u Zadru poočeti će Sammir, dok će kao kapetan momčad predvoditi Leko, jer se Badelj oprostio od Prva HNL i igrat će još samo dvije europske utakmice protiv Maribora. U konkurenciji nisu Kovačić, Krstanović i Tomečak. koji je, kaže Čačić, mjesec dana skrivao ozljedu trbušnog zida i zbog toga sada trenira po posebnom režimu.

Svi Dinamovi treninzi, osim onoga u utorak, dan prije utakmice s Mariborom, biti će zatvoreni.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije