U ležernom izdanju

Čačić slobodan vikend proveo u društvu supruge

čačić kupuje žilete (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/5
13.08.2013.
u 13:18

Radimir Čačić od početka srpnja nalazi se u Valturi, zatvoru otvorenog tipa koji dopušta zatvorenicima da vikende i blagdane provode s obitelji.

Radimir Čačić, koji služi kaznu u Valturi pokraj Pule, proveo je vikend u Varaždinu. U ponedjeljak ujutro primijetila ga je čitateljica 24 sata.

– Bilo je 9.10 sati kad sam ga ugledala kako ide iz smjera Kapucinskog trga prema Cankarovoj ulici u kojoj se nalazi njegova kuća. Ali nije otišao kući nego je sjeo u automobil koji je bio parkiran 30-ak metara prije i odvezao se. Bio je ležerno obučen i u ruci je nosio fascikl - ispričala je Varaždinka.

– Stigao sam u Varaždin u petak, a sad uskoro idem natrag – kratko je rekao i uputio se u obližnju drogeriju iz koje je ubrzo izašao noseći u ruci samo britvice, pišu 24 sata.

Radimir Čačić od početka srpnja nalazi se u Valturi, zatvoru otvorenog tipa koji dopušta zatvorenicima da vikende i blagdane provode s obitelji. Nakon odsluženja kazne bit će mu oduzeta vozačka dozvola na tri godine.

>> Radimir Čačić u zatvoru je pristojan i ponizan

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?