MOSTAR

Budimir je pomilovao i Damira Vašićeka

Živko Budimir
Marko Mrkonjić/PIXSELL
17.07.2013.
u 13:15

Još jedan kriminalac kojeg je pomilovao Budimir danas je pucao na ulicama jednog bh. grada

 

U pucnjavi koja se dogodila na benzinskoj crpki OMV u Mostaru ranjen je Dženan Demirović (1982), koji je trenutno smješten u RMC "Dr Safet Mujić“.

Kako je za Fenu kazao dr. Elvedin Habibija, Demirović je zadobio prostrijeljne rane u obje potkoljenice i stanje mu je stabilno.  Neslužbeno doznajemo da je na njega pucao Damir Vašićek. 

Tužiteljstvo BiH potvrdilo je informaciju da je u današnjoj pucnjavi u Mostaru sudjelovao osuđenik Damir Vašiček, koji je iz zatvora izašao na osnovu pomilovanja predsjednika Federacije BiH /FBiH/ Živka Budimira.

"Ovaj događaj, nakon obračuna vatrenim oružjem i pucnjave u Tuzli prije manje od mjesec dana, ukazuje da lica koja su nezakonito pomilovana ili oslobađana od izdržavanja kazne, sudjeluju u incidentima i ugrožavanju sigurnosti građana BiH, na šta je Tužiteljstvo BiH skretalo pažnju prilikom istrage i poduzimanja istražnih radnji u predmetu Budimir i drugi“, ističe se u priopćenju Tužiteljstva.

Tužiteljstvo navodi da je Vašiček u kratkom vremenskom periodu višestruko osuđivan i da je trebalo da se nalazi na izdržavanju kazne, ali da je na slobodi od početka mjeseca na osnovu nezakonitih odluka o pomilovanjima, puštanjima na uvjetnu slobodu i smanjivanje kazne. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije