ipak će mu suditi!

Britanski biznismen na medenom mjesecu naručio ubojstvo žene

'za crnu....17. 02. 2004.  lisice ilustracija za oslobadjanje od lisica i pokusaj samoubojstva vjesanjem  lisice uhicenje snimio: zeljko hladika'
Željko Hladika/Pixsell
24.07.2013.
u 14:32

Shrienu Dewaniju iz Bristola odbijena je žalba nakon čega su nestale prepreke njegovu izručenju u JAR gdje će mu biti suđeno za ubojstvo 28-godišnje supruge Anni Dewani

Londonski sud odobrio je izručenje britanskog državljanina koji je 2010. naručio ubojstvo supruge na medenom mjesecu u Južnoafričkoj Republici.

Shrienu Dewaniju iz Bristola odbijena je žalba nakon čega su nestale prepreke njegovu izručenju u JAR gdje će mu biti suđeno za ubojstvo 28-godišnje supruge Anni Dewani, piše CNN.

Kada je pronađeno tijelo njegove supruge, Dewani je tvrdio da je ona žrtva otmičara automobila. Istraga je kasnije pokazala kako je za njezinu smrt odgovoran upravo on. Naime, Dewani je iskoristio medeni mjesec te unajmio plaćenog ubojicu koji je likvidirao Anni tijekom vožnje u taksiju.

Prošle godine vlasti su odgodile odluku o njegovu izručenju jer su psihijatri upozorili kako boluje od posttraumatskog stresa i depresije te da bi si mogao oduzeti život.

- Presretni smo odlukom. Pogledajte moje roditelje - oni se svaki dan bore sa smrti kćeri. Borit ćemo se do kraja, sve dok ga ne osude - komentirala je sestra ubijene Anni.

>>Ubio suprugu jer je mislio da ima HIV i sina jer je igrao video igre

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?