neslavna titula

Britanac (42) je novi najdeblji čovjek na svijetu, teži 368 kg

najdeblji čovjek
Screenshot: Channel 5
14.02.2012.
u 00:33

Liječnički pregledi jedine su prilike zbog kojih je Keith Marin posljednjih 10 godina izašao iz kuće. Tri dana u tjednu ga posjećuju medicinske sestre te ga kupaju

Britanac Keith Martin (42) proglašen je najdebljim čovjekom na svijetu, piše Daily Mail. Njegovih 368 kg zahtjeva poseban krevet na kotačima kako bi se koliko toliko mogao kretati, a sve iziskuje posebno osoblje koje okuplja 18 zdravstvenih djelatnika čiji je posao da ga održavaju na životu.

Liječnički pregledi jedine su prilike zbog kojih je posljednjih 10 godina izašao iz kuće. Tri dana u tjednu ga posjećuju četiri medicinske sestre te ga kupaju i prate njegovo stanje jer su mu zbog pritiska sala u opasnosti svi unutarnji organi uključujući i srce.

Liječnici kažu da bi morao izgubiti pola sadašnje težine kako bi uopće mogli razmotriti mogućnost da mu ugrade želučanu premosnicu.

Keith je titulu najdebljeg preuzeo od Manuela Uribe (44), Meksikanca koji je težio nevjerojatnih 570 kilograma i još uvijek drži Guinnessov rekord iako je navodno smršavio i izgubio gotovo dvije trećine prijašnje težine.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

Avatar gmail
gmail
10:12 14.02.2012.

Ugasite mu televiziju

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije