francuska gori

Bomba eksplodirala pred ambasadom Indonezije u Parizu

bomba (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
21.03.2012.
u 08:16

Bomba je eksplodirala jutros nešto prije šest sati, a o jačini eksplozije svjedoče razbijeni prozori u radijusu od 50 metara od same zgrade

Francuska gori. Dok policijske snage još uvijek pregovaraju s 24-godišnjakom koji je preuzeo odgovornost za pokolj pred židovskom školom u ponedjeljak u Toulouseu, bomba kućne izrade eksplodirala je pred indonezijskim velesposlanstvom u Parizu.

Srećom, ozlijeđenih nema, no zabilježena je veća materijalna šteta. Svjedoci kažu da su kod zgrade veleposlanstva bili primijetili tri muške osobe s paketom. Paket su ostavili, a netko ga je pomaknuo desetak metara dalje od zgrade, kazao je za AFP izvor blizak istrazi.

Bomba je eksplodirala jutros nešto prije šest sati, a o jačini eksplozije svjedoče razbijeni prozori u radijusu od 50 metara od same zgrade.

Glasnogovornik indonezijske vlada u Jakarti kazao je da su obaviješteni o napadu, ali da još uvijek nije poznato je li njihovo predstavništvo uistinu bilo metom napada ili je bomba eksplodirala iz drugih razloga. Podsjetio je na sličnu situaciju iz sredine 2000-tih kada  je mala bomba eksplodirala na istom mjestu no kasnije se pokazalo da se radilo o "lokalnom incidentu".

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije