Široki Brijeg

‘Bolji smo, pobijedit ćemo Radnik i krenuti naprijed u pohod na trofej’

Slaven Musa
18.08.2012.
u 12:35

Musa: 
Imamo kvalitetne igrače i možemo nadoknaditi minus iz prva dva kola

Bilo je sadržajno i optimistično na tiskovnoj konferenciji prigodom predstavljanja novog trenera Slavena Muse, nakon što je sklopio dvogodišnji ugovor s klubom u kojemu je kao igrač dao veliki doprinos u osvajanju tri naslova prvaka Herceg Bosne:

Otvaranje nove stranice

-Čast mi je i zadovoljstvo što sam ovdje. Protiv Radnika očekujem otvaranje nove stranice, prekid rezultatskog posta, pobjedu i pohod na trofej! S obzirom na rejting kluba i činjenicu da je do kraja prvenstva 28 kola, možemo nadoknaditi minus iz prva dva kola. U igrače imam puno povjerenje. S momčadi sam održao samo tri treninga, ali mislim kako momčad ima vrijednost koja je zalog za prave rezultate, rekao je Musa.

Bez podcjenjivanja

-Već sam gledao Radnik, doduše tada me više kao trenera Goška zanimala Gradina. Bez podcjenjivanja, mislim kako smo bolji i da sve ovisi o nama. Landeka i Brekalo su se oporavili, no tjelesno još nisu potpuno spremni. Jurčević, D. Džidić i Bajano također još nisu najspremniji, ali vidjet ćemo.

Musa, za razliku od većine prethodnika nije izbjegao priopćiti početni sastav: -Devetoricu znam: Bilobrk, Ješe, I. Džidić, Marković, Serdarušić, Zlomislić, Ćorić, Wagner i Kordić. Dvojba je desni bek. Možda tu vratimo Ćorića, a za preostalo mjesto kandidati su Šilić, Roskam, Bajano... Na pitanje što momčadi Širokoga Brijega nedostaje i je li zadovoljan igračkim kadrom, Musa je rekao kako je u ovom trenutku rano govoriti o nedostacima, te da nitko od igrača još nije otpisan. Dodao je kako će mu u radu i dalje pomagati Ante Kokić i Ivan Soldo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?