tragedija u borovju

Bolesni muškarac oca i brata smaknuo očevim pištoljem

ubojstvo (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
26.04.2011.
u 10:57

Neslužbeno doznajemo da J.S. boluje od shizofrenije. Nakon ubojstava mirno je dočekao policiju na parkiralištu.

 J. S. (31) kojega se sumnjiči da je sinoć hitcima iz pištolja ubio oca i mlađeg brata te teško ranio susjedu u zagrebačkom Borovju, boluje od shizofrenije, neslužbeno doznajemo.

>>Pustili ga za blagdane kući iz Vrapča pa ubio oca i brata

Rastrojeni muškarac na očev je zahtjev iz Psihijatrijske bolnice Vrapče pušten kući kako bi s obitelji proveo blagdane. U stanu na petom katu zgrade bio je skirven kada je došao njegov mlađi brat F. S. (25). Presudio mu je očevim pištoljem, 9-milimteraskim PHP-om, kojega je otac legalno posjedovao.

Izišao je zatim iz zgrade i  pričekao oca M. S. (54), umirovljenog policajca. Nekoliko hitaca ispalio je u oca koji je još bio u automobilu i usmrtio ga. Pucnjavu je čula 57-godišnja susjeda J.B. Izašla je pred zgardu i mimoišla se s rastrojenim krvnikom. J.S. se vratio u stan, no zatim je ponovo izašao pred zgradu i ispalio nekoliko hitaca prema susjedi. Žena je teško ozlijeđena, ima ozljede jetre, kontuziju pluća i prostrijeljene kralješke.

J.S. mirno je na parkiralištu pričekao policiju, a sada se nalazi u Vrapču.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

MM
Mladen Miletić
22:02 01.05.2011.

F. S. (25). Presudio mu je očevim pištoljem, 9-milimteraskim PHP-om, kojega je glupi otac legalno posjedovao i nije ga osigurao od te mogučnosti da sam bude ubijen.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije