Učenici zadovoljni

Boje se nasilja: Amerikanci zbog "smaka svijeta" zatvorili škole

leskovac (1)
Igor Kralj/PIXSELL
21.12.2012.
u 07:48

Neke škole u Michiganu su zatvorene zbog tračeva da će neki nasiljem "proslaviti" nadolazeću apokalipsu.

Tisuće učenika u američkoj saveznoj državi Michigan dobilo je par dana slobodnog više, jer je nastava otkaza jučer i danas zbog tračeva o nasilju povezanim sa krajem Majanskog kalendara i "krajem svijeta", piše RIA.

Amerikanci su posebno osjetljivi na sigurnost djece zbog masakra prošlog tjedna te neke škole nisu ništa željele prepustiti slučaju. Nastava je otkazana za oko 81 tisuću učenika u Michiganu.

Dužnosnici su donijeli odluku nakon što se proširio trač da su neki učenici i stariji govorili da žele petak završiti sa "velikim praskom" te su spominjali oružje. Roditelji su svoju zabrinutost izražavali na Facebooku i Twitteru, a neki su čak dolazili u školu kako bi direktore i profesore obavijestili da djecu neće pustiti u školu zbog spekulacija o nasilju. Učenici su sigurno zadovoljni ovakvom odlukom administracije, jer će moći duže uživati u blagdanskom raspoloženju.

>>'Neće biti smak svijeta, ali doći će do velikih promjena ako to želimo'

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije