PRESUDA

Bivši bankar dobio 7,6 godina zatvora zbog pljačke

gajić
VL FOTO
14.07.2010.
u 07:59

Sud je četiri puta odbio sporazum Gajića sa Specijalnim tužiteljstvom RS-a prema kome je trebao biti osuđen na 4,6 godina

Milutin Gajić (41) iz Banje Luke, bivši radnik UniCredit banke, osuđen je na 7,3 godine zbog sudjelovanja u prijevarama kojima su poduzeća Elektroprivreda RS, DEP-OT i Telekom RS oštećeni za 1,138.000 KM, kao i za neuspio pokušaj prijevare Uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove RS-a za čak 4,300.000 KM. U tim prijevarama sudjelovali su još i Branko Zelenika, Frano Relota, Miro Šuvak i Mira Ivančević te najmanje jedna nepoznata osoba. Zelenika je nakon priznanja krivice osuđen na 3 godine, Šuvak na pet, Ivančevićeva na 2, a Relota na 4 godine zatvora. Gajića se teretilo i nezakonito posjedovanje puškomitraljeza. Prije izricanja presude sud je četiri puta odbio sporazum koji je Gajić sklopio sa Specijalnim tužiteljstvom RS-a prema kome je trebao biti osuđen 4,6 godine zatvora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije