TURCI ODUŠEVLJENI

Bilić potpisao s Beşiktaşem na tri godine: Zaradit će 4,8 milijuna €

'25.06.2012., Zagreb - Slaven Bilic nakon sestogodisnjeg mandata na celu hrvatske nogometne reprezentacije sa suradnicima odlazi u Moskvu gdje je preuzeo trenersko mjesto kluba Lokomotiv.  Photo: Mark
Marko Lukunic/PIXSELL
26.06.2013.
u 14:12

"Kada bi bar pod Bilićevim vodstvom Beşiktaş igrao kao hrvatska reprezentacija", pišu Turci koji očito simpatiziraju Bilića

Slaven Bilić novi je trener Beşiktaşa! Informaciju je potvrdio klub u svom službenom priopćenju u kojem navodi i financijske detalje trogodišnjeg ugovora.

"Prema postignutom dogovoru, Biliću će za sezonu 2013./2014. biti isplaćeno milijun i pol eura, za sezonu 2014./2015. 1,6 milijuna eura, a u sezoni 2015./2016. 1,7 milijuna eura", stoji u priopćenju.

Hrvatski stručnjak u srijedu ujutro stigao je u Istanbul avionom kojeg je klub poslao po njega i brzo se dogovorio s Turcima. Službeno predstavljanje trebalo bi biti održano u četvrtak. Tamošnji mediji s velikom pozornošću popratili su dolazak Bilića, za kojeg tvrde da je imao nesretnu epizodu u ruskom Lokomotivu nakon uspješnog vođenja hrvatske reprezentacije.

"Kada bi bar pod Bilićevim vodstvom Beşiktaş igrao kao hrvatska reprezentacija", pišu Turci koji očito simpatiziraju bivšeg hrvatskog izbornika.

Nisu zaboravili ni 'rivalstvo' Bilića i Fatiha Terima, nekadašnjeg turskog izbornika i današnjeg trenera Galatasarayja. Turska je izbacila Hrvatsku u četvrtfinalu Eura 2008., a 2011. godine u dodatnim kvalifikacijama za EP Bilićevi vatreni uzvratili su im istom mjerom.

Podsjetimo, u utorak navečer stigla je vijest od Uefe kako izbacuje istanbulski klub iz kvalifikacija za Europsku ligu u predstojećoj sezoni, no Bilić je uzvratio kako to ne bi utjecalo na njegovu odluku da preuzme klupu.

>> Beşiktaş poslao avion po Bilića: Odluka Uefe ništa ne mijenja

 

http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/be-ikta-poslao-avion-bilica-odluka-uefe-nista-ne-mijenja-clanak-574951

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije