Smrt oligarha

Berezovski je plaćao seks s maloljetnicama iz istočne Europe?

Boris Berezovski
Reuters/PIXSELL
25.03.2013.
u 11:52

Navodno je naređivao vozačima svoje blindirane limuzine Maybach da se voze 220 km/h dok se seksao sa djevojkama starima i 16. godina na stražnjem sjedalu automobila.

Ruski oligarh Boris Berezovski redovito je plaćao tinejdžerke iz istočne Europe ili Rusije za seks u Velikoj Britaniji, piše Daily Mail.

Još uvijek je nerazjašnjena smrt 67-godišnjaka nakon što je tjelohranitelj pronašao njegovo mrtvo tijelo u kupaonici u njegovoj kući u Ascotu.

Seksao se sa tinejdžerkama u Maybachu

Tijekom svog 12-godišnjeg boravka u političkom egzilu u Velikoj Britaniji, Berezovski je vodio maštovit i kontroverzan život, a nakon njegove smrti počeli su izlaziti i tamniji detalji o njegovoj svakodnevici u Engleskoj.

Navodno je naređivao vozačima svoje blindirane limuzine Maybach da se voze 220 km/h dok se seksao sa djevojkama starima i 16. godina na stražnjem sjedalu automobila.

Poruka sa "smajlijem"

Izvori navode da je bila "javna tajna da je plaćao tinejdžerkama za seks u svojoj rezidenciji i hotelima". Jedna djevojka iz Rige tražila je da napusti njegov dom nakon što nije bila zadovoljna tretmanom tijekom noći. Složio se, no potom je rekao vozaču Marku Pendleburyju da se pobrine da zakasni na let za Rigu. Vozač je vozio po najprometnijim cestama na kojima je uvijek gužva kako djevojka ne bi stigla na let. Kada je shvatila da neće stići, vratila se u rezidenciju ruskog oligarha na još 24 sata.

– Boris je bio sretan i poslao mi je SMS sa 'smajlijem' – kazao je vozač i dodao da takva praksa nije bila rijetka. – Činilo se da je imao stalnu opskrbu mladim djevojkama iz istog izvora. Osjećam se krivim zbog načina na koji je tretirao djevojke, posebno zato što su mnoge bila jednako stare kao moja kći – kazao je vozač koji je nosio i omotnice s novcem muškarcu kojem je oligarh plaćao za djevojke.

>>Depresivni ruski oligarh Berezovski se ubio? Pronašli ga mrtvog u kadi

>>Boris Berezovski: Moj život nema smisla, želim se vratiti u Rusiju

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije