NESREĆA

Bankar iz Sarajeva poginuo u sudaru s graničarom u Neumu

policija
Robert Soldo
26.03.2011.
u 12:42

Poginuo je 45-godišnji Nadir Smajilagić iz Sarajeva, zaposlenik NL banke, koji je bio u posjetu rođaku

Nakon 20-satne šutnje, policijski Odjel za odnose s javnošću jučer je konačno ‘priznao’ da se dan ranije, oko 16.40 sati u Ulici kralja Tomislava u Neumu, iznad hotela Sunce, dogodila teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovali kombi vozilo Granične policije i motocikl marke kymco. Vozač motocikla je zadobio teške ozljede, te je nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja u Neumu prebačen u SKB Mostar, gdje je, dva sata nakon nesreće, i podlegao.

- Unatoč liječničkim naporima da mu spase život, preminuo je ubrzo nakon što je zbrinut u našu ustanovu, kažu iz ove bolnice. Radilo se o 45-godišnjem Nadiru Smajilagiću iz Sarajeva, zaposleniku NL banke. Kako nam je rekao sarajevski sudski vještak dr. Hamza Žujo, koji je jučer u mostarskoj mrtvačnici obavio obdukciju, kobne su bile ozljede grudnog koša i trbuha.

Uz pomoć policije iz Neuma, očevid je predvodio dežurni županijski tužitelj Zdenko Kovač.

- Teško je bilo što reći prije završetka vještačenja nad motociklom i transporterom VW. Osim obdukcijskog nalaza, očekujem i te nalaze. Tek nakon toga bi se moglo govoriti o detaljima, navodi tužitelj Kovač. Kako doznajemo, za upravljačem kombija bio je 36-godišnji graničar Marinko Glavinić, koji je za svoje smjene obilazio teren.

- Graničar je išao prema moru, iz smjera Ulice Mimoza, a motociklist se kretao prema magistarali, Zagrebačkoj ulici, gdje je u oštrom zavoju došlo do kobnog sudara. Iz još nepoznatih razloga, motociklist se zabio u lijevi kotač kombija i pao, kažu Neumljani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije