Tragedija

Autom prešao preko glave dvogodišnjeg djeteta

Most
04.07.2012.
u 11:38

Dostavnim vozilom obiteljski prijatelj nehotice pregazio dječaka koji je na mjestu preminuo

Dvogodišnji Advan Kavazović iz Gornjeg Pridjela kod Doboja poginuo je na kupalištu u Ševarlijama kada je preko njega prešao automobil “VW Ceddy” kojim je upravljao mještanin Amir J. Nezapamćena tragedija dogodila se ispod mosta na obalama Bosne. Očevici tvrde da je vozač, inače obiteljski prijatelj dječakovog oca Elvedina Kavazovića, parkirao dostavno vozilo i nehotično je točkovima prešao preko dječakove glave.

Kupači u šoku

- Dječak je sa stricem i majkom bio na izletu i kupanju na rijeci Bosni. Smjestili su se na maloj plaži ispod mosta, a s njima u društvu bilo je još nekoliko obitelji s djecom, među kojima i Admir J. Djeca su se družila i igrala, a Advan je legao na pokrivač i sunčao se. U jednom trenutku Amir J. je krenuo preparkirati automobil. Polako je išao unazad i valjda nije uspio vidjeti dječaka i dok se “okretao” nehotično je kotačima dva puta prešao preko dječakove glave, pričaju očevici. Oni navode kako je na kupalištu zavladao veliki šok, a potom i panika. -Nesretni vozač odmah je izišao iz automobila i nije mogao vjerovati što se dogodilo. Čuli su se jauci i vriska, a nekoliko ljudi odmah je priskočilo u pomoć. Dječak je bio teško ozlijeđen i odmah su ga strpali u automobil i krenuli voziti prema bolnici, kažu svjedoci. Rođaci i prijatelji nesretne obitelji još ne mogu vjerovati što ih je snašlo.

Vozač poznavao dječaka

“Ne znam što da vam kažem... Nesretan slučaj, tragedija kakvu nitko ne pamti! Vozač je inače obiteljski prijatelj s dječakovim roditeljima. Poznaju se godinama i svi su to veoma teško podnijeli. Najgore je roditeljima! Oni su već dva dana izvan sebe od tuge i bola. To je jako fina i čestita obitelj, a osim Advana imaju još jednog petogodišnjeg sina”, pričaju rođaci, navodeći da je vijest o pogibiji sina dječakovog oca Elmedina zatekla na poslu. Slično je za vikend poginuo Rusmir Hodžić (23) iz naselja Čerklije. On je bio na kampiranju i preko noći je legao spavati pod točkove “fiata”, da bi ga prijatelj ujutro nesmotreno usmrtio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije