NEMA POŠTEDE

Armstrong mora vratiti i olimpijsku broncu!

Lance Armstrong
AFP
17.01.2013.
u 16:26

U emisiji Oprah Winfrey čije se prikazivanje nestrpljivo iščekuje danas, Lance je navodno priznao doping i izdao druge kolege

Dok cijela svjetska javnost broji sitno do emitiranja gostovanja Lancea Armstronga kod Oprah Winfrey, koje je na rasporedu danas, Međunarodni olimpijski odbor osramoćenom je biciklističkom prvaku zadao još jedan udarac.

Lanceu je javljeno da mora vratiti brončanu medalju sa OI 2000. u Sydneyu. Razlog tomu njegovo je priznanje u poznatom talk-showu da je tijekom karijere uzimao doping. Naime, iako se prikazivanje još čeka, u javnost je procurila informacija da je slavnoj voditeljici priznao sve grijehe. Inače, intervju je potrajao više od tri sata pa će biti emitiran u dva nastavka.

Osim toga, navodno je izdao neke druge kolege bicikliste koji su koristili, odnosno koriste nedopuštena sredstva. Izgleda da mu nije bilo dovoljno sramote...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije