IZNENADNI OBRAT

Aničića bez objašnjenja poslali kući, Zrinjski logičan nastavak

anicic
VL FOTO
07.07.2010.
u 08:37

Nakon što sam potpisao ugovor i proveo dva tjedna na pripremama, poslali su me kući, kaže Aničić

Marin Aničić vratio se s priprema Metalurga iz Donjecka. Okolnosti su bile čudne i čini se kako je ukrajinski klub odlučio nedugo nakon potpisivanja ugovora riješiti se ovoga nogometaša.

Neriješene okolnosti

- Ni sam još uvijek ne znam u čemu je riječ. Kada sam došao u Donjeck potpisao sam ugovor i krenuo s momčadi na pripreme u Austriju. Tamo sam s prvom momčadi trenirao 15-ak dana, polako se privikavao i uklapao u igru momčadi. Zadnjeg dana priprema kada sam se spremio i mislio da ću krenuti u Donjeck, ljudi iz Metalurga su mi došli i kazali kako nešto nije u redu s mojim ugovorom. To ni meni nema logike, jer čudno bi mi bilo da me se žele riješiti dva tjedna nakon što smo organizirali potpis, kazao nam je Marin Aničić.

- Uistinu ne znam gdje je i što moglo zapeti. Možda se nisam dopao predsjedniku kluba ili treneru, a trenutačno ni sam ne znam koji je moj status. Ne mogu reći kako sam izgubio vrijeme, jer trenirao sam i mislim kako sam dobio puno u tom fizičkom elementu radeći s takvom momčadi. Rad u tom klubu je na jednom nivou koji do sada nisam iskusio - govori Aničić.

Pravni lijek

Aničić će vjerojatno u svom slučaju morati pronaći pravni lijek. Potpisani ugovor jamčio mu je pored obveza i prava. Moguće je kako bi eventualnom arbitražom mogao za sebe izvući ipak neku korist.

- Raspitujem se što mi je činiti. U ovom trenutku mi najviše smeta ta neizvijesnost. Ipak, mislim kako ću imati puno jasniju situaciju kroz nekoliko dana - zaključio je mostarski nogometaš.

Ukoliko bi Metalurg otpustio Aničića, tada bi on ponovno zaigrao za Zrinjski.

- Već sam obavio neke razgovore, te sam obavio i trening s prvom momčadi. Ako ostane na ovome, tada je Zrinjski jedini logičan izbor - zaključio je Aničić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?