službeni posjet

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović danas stiže u BiH

Foto: HINA/POOL/Damir Sencar/PIXSELL
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović danas stiže u BiH
03.03.2015.
u 10:07
Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednica Republike Hrvatske, danas stiže u prvi službeni posjet BiH
Pogledaj originalni članak

Iz Ureda predsjednice Hrvatske su najavili kako će se ona prvo susresti sa članovima Predsjedništva BiH, nakon čega će uslijediti bilateralni susret izaslanstava RH i BiH. Nakon izjava za medije koje su zakazane u 13 sati, Grabar-Kitarović će se susresti sa članovima kolegija oba doma Parlamentarne skupštine BiH, a nakon toga i sa predsjedavajućim Vijeća ministara Bosne i Hercegovine. Ovo će ujedno biti i prvi posjet predsjednice Hrvatske nakon što je izabrana za čelnicu susjedne zemlje."Hrvatska je vrlo zainteresirana za stabilnost BiH, za njen ulazak u Europsku uniju i NATO i, naravno, prije i iznad svega za konstitutivnu jednakopravnost sva tri naroda, dakle uključujući i hrvatski narod", istakla je Grabar-Kitarović za hrvatske medije. Najavila je kako će njeni posjeti BiH biti vrlo česti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

IJ
ivica.jakic.5
11:53 03.03.2015.

Odlicno ovo je pocetak HERCEGBOSNE

RO
rosa
11:09 03.03.2015.

Gotovo da sam siguran da će nas i danas gospođa Kitarovićka počastiti barem sa jednim novim "biserom", a nakon toga slušaćemo opravdanja kako nam je u predizbornoj kampanji to i obećala izjavljujući: "Tko radi taj i griješi".

DJ
djurex
11:42 03.03.2015.

Ne bih se kladio da ce te bosnu uvuci tako lako i na prevaru kao hrvatsku u tu predivnu eu i nato pakt... A ako vas boli ukidanje prava bh hrvatima mozete poceti s time da im podignete na adekvatnu (citaj vratite )broj zastupnika u saboru rh..