Predsjedatelj Predsjedništva BiH

Ivanić primio akreditivna pisma veleposlanice Kraljevine Maroko za BiH

Ivanić primio akreditivna pisma veleposlanice Kraljevine Maroko za BiH
03.04.2017.
u 16:35
Pogledaj originalni članak

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Mladen Ivanić primio je akreditivna pisma novoimenovane veleposlanice Kraljevine Maroko za BiH Nour El Houda Marrakchi.

Ivanić je, izražavajući dobrodošlicu veleposlanici Marrakchi, iskazao zadovoljstvo zbog dobrih i prijateljskih odnosa između dvije zemlje. Posebno je naglasio potrebu intenziviranja ekonomske suradnje u obostranom interesu.

Informirao je veleposlanicu Kraljevine Maroko o unutarnjo-političkoj situaciji u zemlji, s posebnim akcentom na put BiH ka Europskoj uniji.

Tijekom susreta iskazan je interes za unaprjeđenje suradnje u svim oblastima, posebno poljoprivredi, turizmu, industriji, kulturnoj i naučnoj suradnji te drugim oblastima.

Razgovarano je i o razmjeni posjeta na svim nivoima, posebno na najvišem, između dvije zemlje te o mogućnosti potpisivanja sporazuma i ugovora koji bi unaprijedili suradnju između BiH i Kraljevine Maroko.

Veleposlanica Marrakchi je izrazila spremnost da tijekom mandata radi na unaprjeđenju odnosa između BiH i Kraljevine Maroko, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.