Zavod za javno zdravstvo Federacije BiH:

“Imunizacija protiv COVID-19 i redoviti program imunizacije djece i mladih”

“Imunizacija protiv COVID-19 i redoviti program imunizacije djece i mladih”
15.12.2021.
u 17:22
Pogledaj originalni članak

Zavod za javno zdravstvo Federacije BiH i Centar za nastavnu i znanstveno -istraživačku djelatnost JU Dom zdravlja Sarajevske županije, u suradnji sa Uredom Svjetske zdravstvene organizacije u BiH i UNICEF BiH organiziraju Treću školu imunizacije pod nazivom „Imunizacija protiv COVID-19 i redoviti program imunizacije djece i mladih“, koja će se održati u petak, 17.12.2021. godine sa početkom u 14:00 sati online putem platforme Zoom i In-Class (samo za predavače, predstavnike Zavoda, predstavnike JU Dom zdravlja KS, predstavnike WHO, UNICEF BiH i medijskih kuća-press).

Imajući u vidu aktualnu situaciju uzrokovanu pandemijom COVID-19, ovogodišnji Simpozij bit će fokusiran na imunizaciju protiv COVID-19 populacijskih skupina, a bit će razmatrana i otežana realizacija obaveznog programa imunizacije u Federaciji Bosne i Hercegovine. Simpozij je namijenjen doktorima medicine, specijalistima i specijalizantima iz obiteljske medicine, pedijatrije, specijalistima i specijalizantima javnozdravstvene struke, kao i ostalim zainteresiranim zdravstvenim profesionalcima.

Simpozij će bodovati nadležne komore. Izjave za medije predviđene su za 13:45 sati, neposredno pred početak Simpozija, u holu
Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH (Titova 9, Sarajevo) a snimateljima i fotografima bit će omogućeno insertovanje i fotografisanje početka Simpozija.

Medijima će se obratiti:
 prof.dr. Aida Ramić-Čatak, pomoćnica ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo FBiH
 doc.dr.sc. Abel Baltić, generalni direktor JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo
 doc.dr.sc. Sanjin Musa, spec. epidemiolog, Zavod za javno zdravstvo FBiH
 prof.dr.sc. Lutvo Sporišević, spec. pedijatar, JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo

Molimo Vas da ova aktivnost Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH i Centra za nastavnu i znanstveno-istraživačku djelatnost JU Dom zdravlja Sarajevske županije bude predmetom Vaše medijske brige, pažnje i poštovanja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.