vilim primorac

Cilj nam je da naši korisnici dobiju najbolju vrijednost za svoj novac

Cilj nam je da naši korisnici dobiju najbolju vrijednost za svoj novac
VL
Autor
Željko Andrijanić
24.04.2018.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

HT Eronet, u skladu s pozitivnim rezultatima poslovanja na koncu 2017. godine, nastavlja sa zacrtanim planovima i u ovoj godini. Pokazatelji za prva tri mjeseca ove godine potvrđuju uspješan trend poslovanja, nastavak procesa transformacije i modernizacije, nove usluge i iskorak na tržištu, korisnik je u fokusu, a visokorazvijena društvena odgovornost jedan od osnovnih postulata ove tvrtke. O tome, ali i uspješnom nastupu na Sajmu gospodarstva u Mostaru, sporazumu i suradnji sa Sveučilištem, suradnji sa start-upovima, medijskim prozivkama posljednjih dana, planovima za 2018., u intervjuu za Večernji list BiH govori predsjednik Uprave HT Eroneta Vilim Primorac.

Gospodine Primorac, prvo tromjesečje 2018. godine za HT Eronet, rekli bismo, bilo je jako uspješno i u znaku brojnih novina, događaja, ali i najava za ostatak godine?

- Točno. Naime, HT Eronet je u 2017. godini intenzivno radio na procesu transformacije i modernizacije svoje cjelokupne mreže i usluga u cilju pretvaranja iz klasične telekom kompanije u modernu digitalnu kompaniju za digitalno doba. U 2018. nastavljamo u tom smjeru. Jedan od naših primarnih ciljeva jest stalno podizanje kvalitete korisničkoga iskustva kako bi korisnici dobili najbolju vrijednost za svoj novac, a to sasvim sigurno nije moguće bez stalnih investicija i inovacija u tehnologiji. Ono što stalno ističemo jest da je HT Eronet cijelu prošlu godinu radio i na cjelovitoj poslovnoj IT transformaciji čiji je cilj - provedba novih naprednih IT i poslovnih sustava koji podržavaju našu usmjerenost prema krajnjim korisnicima kojima želimo osigurati inovativne digitalne pakete usluga, prilagođene potrebama novoga digitalnog doba i željama naših korisnika. Osvrnuo bih se i na pozitivan rezultat poslovanja za 2017. godinu, koji je najbolji pokazatelj uspješnog kontinuiteta stabilizacije i oporavka tvrtke. Prihodi su povećani u svakom ključnom segmentu, uz stalni rast korisničke baze. Rast baze ostvarujemo na osnovi potencijala koji postoji na tržištu, novim inovativnim uslugama i proaktivnim prodajnim pristupom.

Na konferenciji pod nazivom “Izazovi digitalnog doba - Jesmo li spremni”, koju je organizirao HT Eronet u suradnji s Federalnim ministarstvom prometa i veza, a koja je održana prije desetak dana u sklopu Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, najavili ste i početak rada 4G mreže?

- Ove godine trebali bismo napokon realizirati komercijalno puštanje u rad 4G mreže. Želim istaknuti kako su svi tehnički i drugi preduvjeti od HT Eroneta u potpunosti ispunjeni. Čim dobijemo dozvolu za komercijalni rad, HT Eronet će, u vrlo kratkom razdoblju, svojim korisnicima ponuditi nove usluge temeljene na 4G mreži, a kako bismo zadovoljili rastuće potrebe za korištenjem usluga prijenosa podataka u mobilnoj mreži. Bit ćemo predvodnik u smislu agilnosti i fleksibilnosti u prilagodbi očekivanjima korisnika.

Cijeli intervju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.