IZNENADILO IH JE

Čekali su prvu bračnu noć da izgube djevičanstvo, no zbog ovoga su morali čekati još šest godina

Čekali su prvu bračnu noć da izgube djevičanstvo, no zbog ovoga su morali čekati još šest godina
17.10.2018.
u 07:45
Par je bio u vezi dvije godine prije vjenčanja, upoznali su se u crkvi i odlučili su se na bračnu čistoću do prve bračne noći.
Pogledaj originalni članak

Mladenci Ben Coussens (31) i Emily, (28) iz Texasa, planirali su izgubiti djevičanstvo prve bračne noći, no morali smo čekati još šest godina kako bi konzumirali brak sklopljen u studenom 2009. godine. 

Par je bio u vezi dvije godine prije vjenčanja, upoznali su se u crkvi i odlučili su se na "čistoću" do prve bračne noći. 

No, prva bračna noć nikako nije bila kao iz bajke, ili barem filmova u kojima je sve savršeno. Pokušaj spolnog odnosa njoj je bio kao da joj je netko zabio nož u utrobu, kako je opisala, piše Daily Mail, zbog čega je posjetila liječnike i dijagnosticiran joj je vaginizam.

Riječ je o stanju kada se vaginalni mišići grče pri pokušaju prodora u rodnicu, a najčešće se to događa zbog straha od spolnog odnosa. 

Nakon intenzivne fizikalne i psihičke terapije, nakon pet godina i devet mjeseci konačno je par uspio "odraditi" svoju prvu bračnu noć. Danas su roditelji jednog djeteta.  

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.